Мы в социальных сетях:
twitter youtube facebook g+

Заполните все поля для регистрации

Имя:
Фамилия:
Email:
Пароль:
Повторите пароль:

Здобутки борців "Епіцентру"

Вторник, 28 Февраля 2012, 14:47

Ось вже кілька років на Хмельниччині функціонує спорт-клуб "Епіцентр"

Спорт-клуб "Епіцентр" у містечку Городок вже добре знайомий мешканцям. На сьогодні лише на відділенні вільної боротьби займаються 70 учнів різного віку.
Працює з дітьми Пантєлєєв Вячеслав Іванович – тренер вищої категорії , суддя національної категорії , кандидат в майстри спорту.


Серед вихованців кращий результат показала  Петришен Руслана, яка  в 2009 році на першості Європи стала срібною призеркою серед кадетів.


На даний момент на відділенні займаються 6 кандидатів в майстри спорту, 5 першорозрядників, 7 другорозрядників, 25 учнів мають юнацький розряд.


За період 2011 року вихованці відділення брали участь у 23 змаганнях різного рівня  (обласних і Всеукраїнських турнірах) і показали  такі результати : 40 разів юні спортсмени піднімались на першу переможну сходинку, 35 – на другу і 50 разів на третю.
Кращими спортсменами рахуються Залуцький Руслан, Гизлик Олександр, Колісник Тарас, Капітанчук Олег, Шелестинський Володимир, Мальков Микола, Квіт Віталій, Шимкови Олександр та Михайло, Лясковський Михайло, Гика Андрій, Денисюк Богдан, Возний Сергій, Сафандула Ярослав, Бардига Дмитро, Смик Максим  та інші.


Було також підготовлено 4 збірника області, які брали участь в Чемпіонатах України.


В планах на наступний рік виховати 5 збірників області, 30 переможців обласних та Всеукраїнських турнірів та 50 призерів.

http://ukrwrestling.com/